Platforma e-ghind lansată de doi mureșeni

Astăzi, 22 noiembrie, se lansează oficial în România prima platformă care facilitează interacțiunea dintre pasionații de drumeție, cicloturism, MTB, via Ferrata, alpinism, schi de tură etc. cu ghizii certificați.

e-Ghid este un proiect privat, dezvoltat la Tîrgu-Mureș de doi pasionați de munte și natură, tată și fiu, Lucian și Vlad Gligor, cu ajutorul companiei de software development Reea. 

Site-ul se dorește a fi un loc de întâlnire, în care ghizii își vor putea propune GRATUIT turele către clienți, rolul e-Ghid.ro fiind acela de a promova și facilita ieșirile într-un cadru organizat. Doar ghizii certificați de Ministerul Turismului se vor putea înscrie în platformă, aceștia urmând să încarce o fotocopie a atestatului de ghid la înscriere. Dorim astfel să selectăm organizatorii cu experiență de cei ocazionali.

,,e-Ghid va oferi de asemenea permanent informații actualizate de la Salvamont România, Meteo România, informații tehnice aferente fiecărui tip de activitate, reportaje de la diverse evenimente și interviuri cu oameni implicați în binele naturii. Utilizatorii vor interacționa direct cu ghizii, cărora le vor putea acorda calificative după finalizarea turelor la care au participat. Ghizii și clienții acestora își vor putea gestiona prin intermediul platformei toate ieșirile programate.,, spun coordonatorii proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*