Ibănești reciclează

Primăria Comunei Ibănești în parteneriat cu AXIAL – Sistem National de Colectare DEEE organizează sâmbătă, 27 noiembrie 2021 o nouă acțiune de colectare a deșeurilor electrice și electronice în comuna Ibănești.

Așadar, locuitorii sunt rugați să scoată la poartă aparatura pe care doresc să o predea mașinii de colectare, care va circula în comună între orele 09.00-16.00. Important de știut faptul că această acțiune de colectare a deșeurilor este gratuită.

Ba mai mult, ibăștenii care se vor implica în campanie  vor fi înscriși și în tombola lunară națională: 1 premiu de 3000 de lei, 3 premii de 1500 de lei și 20 de premii de 500 de lei.

Reciclezi și primești garantat:

2 tichete cadou x 10 lei + 2 cupoane la tombola pentru aparatele electrice uzate, mai precum frigidere, congelatoare, mașini de spălat rufe/vase, aragaz, aer condiționat.

1 tichet cadou x 10 lei pentru alte tipuri de deșeuri electrice, a căror greutate totalitează mai mult de 35 kg.

1 cupon la tombolă pentru fiecare aparat electric  uzat, mediu precum tv, monitor, calculator, laptop, imprimantă, unelte electrice mari etc , dar și pentru aparate electrice uzate, mici care totalizează 20 kg precup aparatură IT&C, audio-video, tablete etc

Cupoanele la tombolă se acordă conform Regulamentului disponibil pe www.e-deseu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*