REGHIN: Idei de cadouri la Târgul Producătorilor Locali

O nouă ediție a Târgului Producătorilor Locali se va desfășura începând de mâine până duminică, (19 – 21 noiembrie) în Piațeta Libertății din Reghin. Vor expune produse peste 25 de producători, care așteaptă cu nerăbdare să își poată comercializa produsele.

Târgul din această lună poate să fie o bună ocazie pentru cei care preferă să achiziționeze cadouri din timp. Așadar vor găsi aici produse potrivite pentru a fi puse în ghete de Moș Nicolae ori sub brad de Moș Crăciun.

„Cu toate că este încă toamnă și vrem să ne mai bucurăm de nuanțele ruginii ale acestui anotimp, harnicii și talentații producători și artizani locali s-au pregătit cu multe și variate produse numai bune de pus în ghetuțe de Moș Nicolae. Așadar vă invităm în perioada 19-21 noiembrie, în Piațeta Libertății, la cea de-a opta ediție a Târgului Producătorilor Locali!” spun reprezentanții Centrului de Informare și Promovare Turistică Reghin.

Vom găsi și de această dată o gamă diversificată de produse precum: brânzeturi maturate, sucuri naturale din fructe, produse apicole, legume, lumânări parfumate lucrate manual, decorațiuni și cosmetice naturale, produse din lavandă, căni și tacâmuri personalizate cu pastă polimerică, (fimo), produse de artizanat din MDF prelucrate laser, aranjamente florale, accesorii și tablouri pictate manual, kurtos kalacs, castane, bijuterii din mărgele, produse croșetate și din macrame, dulcețuri, siropuri, murături, ciocolată de casă, costume populare, jucării croșetate etc.

Pe lângă produsele expuse, sâmbăta, la standul nr. 1 de la ora 12.30 se desfășoară o degustare de sucuri naturale din mere și sfeclă presate la rece.

De asemenea, ,,tot sâmbătă îi așteptăm pe cei mici, dar și pe cei mari la o activitate relaxantă și aromată: atelier de confecționat săculețe cu lavandă,, adaugă reprezentanții Centrului de Informare și Promovare Turistică Reghin.   Activitatea se desfășoară de la ora 13.00 la standul nr 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*