Casă nouă pentru dispensarul uman din Solovăstru

Administrația locală din comuna Solovăstru a reușit finalizarea lucrărilor de relocare și renovare a dispensarului uman din localitatea Solovăstru. Astfel, începând de astăzi, dispensarul uman s-a mutat în casă nouă, mai concret în fostul sediu al primăriei. Locuitorii din Solovăstru beneficiază acum de condiții optime atunci când apelează la serviciile oferite în dispensarului uman.

,,Astăzi este prima zi în care dispensarul uman din Solovăstru funcționează în noua locație, respectiv în clădirea fostei primării. Este vorba despre o locație complet renovată, dotată cu mobilier  și tot ce este necesar pentru ca medicul de familie să poată să își desfășoare activitatea în condiții normale, iar pacienții pot sta în sala de așteptare la căldură.

La vechea locație, care era pe un deal, pentru persoanele vârstnice era mai greu de urcat acea pantă. Aici e în zonă centrală și e mai accesibil inclusiv pentru cei care vin din Jabenița, pentru care stația de maxi-taxi este  la 50 de metri.,, spune Ilie Chirilă Tătar, primarul comunei Solovăstru.

Un lucru bun este că în aceeași clădire se află și farmacia, ceea ce este un beneficiu pentru locuitori și mai ales pentru persoanele vârstnice, care nu au pe cineva aproape, care să poate să le procure medicamentele.

Locuitorii apreciază această mutare și modernizare a dispensarului, iar asta se vede chiar din spusele lor. ,,E o locație foarte frumoasă de care ne bucurăm. Și doctorița e tare bună, nu am întâlnit așa un doctor dedicat și care respectă pacientul, așa cum ar trebui să o facă oricare doctor.,, a mărturisit Violeta Lupu, la ieșirea din dispensar.

Investiția a fost făcută din bugetul local, administrația locală urmând să mai realizeze anumite lucrări la aleile pietonale și zona verde, pe care doresc să le finalizeze în cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*