Arestat pentru tentativă de tâlhărie

Un bărbat, bănuit că ar fi încercat, prin violenţă, să sustragă bani de la o femeie, a fost identificat la scurt timp de poliţişti.

La data de 5 noiembrie a.c., în cursul serii, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale  din Târgu Mureş au fost sesizaţi că o femeie a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie.

Din cercetările efectuate, a reieşit că o femeie, în timp ce se afla pe o stradă, din municipiu, ar fi fost abordată de un bărbat, care, prin întrebuinţarea de acte de violenţă, ar fi încercat să sustragă banii pe care aceasta îi avea asupra sa.

În urma activităţilor desfăşurate, cel în cauză a fost identificat şi depistat de poliţiştii de la ordine publică, acesta fiind un bărbat, de 31 de ani, Târgu Mureş.

Cel bănuit de comiterea faptei a fost reţinut pentru 24 de ore, iar, ulterior, instanţa de judecată a dispus, faţă de acesta, arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de tâlhărie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*