Liceul ,,Lucian Blaga,, câștigător la concursul ,,Săptămâna Dovlecilor,,

În luna octombrie Biblioteca Liceului Teoretic ,,Lucian Blaga,, din Reghin a organizat prima ediție a Expoziției dovlecilor cu tema „Dovleci inspirați de personaje din cărți”.

,,Fiind o activitate mai deosebită, impactul pe care l-a avut asupra elevilor a fost unul peste așteptări. De fapt, creativitatea era scopul acestei activități, elevii arătându-și din plin imaginația și spiritul competițional. Aceasta ediție a bucurat atât elevii și cadrele didactice ale liceului cât și mici vizitatori de la școlile gimnaziale” spune Sanda Simon Ionescu, bibliotecar.

Apoi din dorința de a arăta și altora frumusețile create de elevii din Reghin, bibliotecara Sanda Simon Ionescu a înscris câteva folografii cu bostani într-un concurs național. Concursul a fost organizat de Filiala George Coșbuc a Bibliotecii Metropolitane București, iar câștigătorii au fost desemnați pe baza celor mai multe aprecieri adunate.

Concursul s-a desfășurat pe mai multe secțiuni, unde Liceul Teoretic ,,Lucian Blaga,, a reușit să obțină două premii, astfel:

  • Clasa a XI – a E – premiu pentru cel mai votat dovleac sculptat
  • Clasa a XII – a C – premiu pentru cel mai apreciat personaj – dovleacul pictat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*