Ateliere de prezentare a lumii filmului de animație pentru liceenii din Târgu Mureș

Festivalul Internațional de Film de Animație ABIFF organizează primele ateliere de animație pentru liceenii și adolescenții din Târgu Mureș, online, pe Google Meet.
Astfel, joi, 21 octombrie, ora 18:00 și Joi, 28 octombrie, ora 18:00, se va desfășura câte un atelier introductiv și gratuit, destinat liceenilor interesați de cinema, de animație sau de arte audio-vizuale. Activitatea are ca scop familiarizarea tinerilor cu lumea cinematografiei și a filmului de animație, dar si facilitarea întâlnirii cu creatorii din domeniu.

Atelierul constă într-o prezentare captivantă a istoriei animației, a metodelor de storytelling și a metodelor de lucru în domeniul animației și este destinat unui număr de 24 participanți/sesiune, iar înscrierea se realizează completând formularul următor: https://forms.gle/io9peKYF36JYnT8Y8
,,Dacă dorești să cunoști mai multe despre istoria animației, despre modul de realizare a unor filme de animație sau dacă chiar îți dorești să faci primii pași în procesul de creație, atelierele ABIFF sunt ideale pentru tine.,, spun organizatorii.

 Termenul pentru înscrieri: 20 octombrie pentru atelierul din 21 octombrie și 27 octombrie pentru atelierul din 28 octombrie 
După încheierea înscrierilor, fiecare aplicant va primi detalii referitoare la întâlnirea online pe adresa de mail menționată în formular. Tot atunci, aplicanții vor primi invitația de Google Meet, pentru participare la atelierul online.

Pentru întrebări, nelămuriri, contactați echipa ABIFF pe adresa contact@abiff.ro.

Despre Festivalul Internațional de Film de Animație – ABIFF

Festivalul Internațional de Film de Animație – ABIFF, organizat de ABI Fundație, se află în plină desfășurare în București și alte peste 40 de orașe din țară.

ABI Fundaţie este o organizaţie neguvernamentală, non-profit, care iniţiază şi sprijină proiecte în domeniile cultural, social şi sportiv. Încă din anul 2010 este implicată ca partener în inițiativele: United Against Racism și Radicalisation Awareness Network.

Facebook: https://www.facebook.com/FestivalAbiff

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*