89 cazuri noi de coronavirus, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 18 octombrie, în județul Mureș au fost confirmate 29.771 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2. Față de ziua precedentă, au fost înregistrate 89 de cazuri noi de coronavirus. Distinct de cazurile noi confirmate, 28 persoane au fost reconfirmate pozitiv în județul Mureș.

Potrivit informațiilor DSP Mureș, 328 de persoane confirmate pozitiv sunt internate la această dată în județul Mureș.

Până la această dată, 28.476 de persoane s-au vindecat în județul Mureș (DSP Mureș transmite numărul total al persoanelor vindecate, număr care cuprinde persoanele externate din spitalele de pe teritoriul județului Mureș și numărul cazurilor pozitive izolate la domiciliu și declarate vindecate conform legislației în vigoare). În plus față de acestea, 2.356 de persoane au fost externate la termenul de 10 zile (persoane confirmate pozitiv, dar asimptomatice), iar 863 de persoane au fost externate la cerere.

Un număr de 25 de persoane sunt internate cu suspiciune de infecție cu virusul Covid-19, potrivit datelor DSP Mureș.

Până acum, 1054 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat în spitalele din județul Mureș, potrivit datelor DSP Mureș.

În ultimele 24 de ore au fost efectuate 105 teste RT-PCR și 321 teste rapide antigenice.

În județul Mureș, 2615 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 1251 de persoane se află în carantină la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*