Zâmbete și voie bună la ,,Euforie pe ghete, by Adina Ința,,

Cu mic cu mare, din Reghin ori alte zone ale țării, zeci de persoane au încălțat ghetele speciale de kangoo, dând astfel startul primului eveniment ,,Euforie pe ghete, by Adina Ința,,. Totul s-a desfășurat sâmbătă, 2 octombrie, în Piațeta Libertății din Reghin unde doritorii au sărit alături de instructorii veniți din multe zone ale țării: Oradea, Timisoara, Cluj, Alba, Turda, Gherla, Bistrița, Târgu-Mureș, Sovata, Toplița, Miercurea Ciuc.

,,Am profitat de vremea frumoasă și ne-am adunat aici, în Piațeta Libertății, pe ghete pentru  a ne bucura de mișcare. Am reușit să mobilizăm foarte multă lume din multe zone ale țării, mulți instructori care sunt astăzi alături de noi. Ne-am propus să facem acest eveniment tocmai din dorința de a promova Kangoo Jumps de a ne întâlni cu oameni pasionați, îndrăgostiți de sport, cu instructorii din alte orașe și de a face ceva benefic și sănătos împreună.,, a spus Adina Ința, instructor coordonator Kangoo Club Reghin, organizatorul evenimentului.

Pe lângă sesiunile de sărit, cei aflați în Piațetă au avut parte și de un seminar de nutriție ,,pentru că dacă sărim, trebuie să știm ce să mâncăm pentru a ne menține în formă, trebuie să avem o alimentație sănătoasă. ,, după cum spune chiar Adina Ința.

Luna aceasta Kangoo Jumps aniversează nouă ani de când există la Reghin.,,Ne-am gândit să organizăm în Reghin, în fiecare an un program de kangoo, pe care l-am intitulat ,,Euforie pe ghete, by Adina Ința,,. Un eveniment la care participă instructori din toată țara. Dorim să prezentăm reghinenilor că este un sport benefic, simplu de practicat fiind conceput pentru reabilitare, astfel că poate fi practicat și de cei care au anumite probleme de sănătate. Ne bucurăm că avem timp frumos și sperăm să se simtă toată lumea bine, iar anul viitor să avem parte de public și mai numeros.,, a declarat Crina Laszlo.

Un moment mult așteptat  a fost crosul pe ghete unde cei care au parcurs traseul de doi kilometri, au fost înscriși automat la tombola cu premii unde norocoșii au câștigat prin tragere la șorți foarte multe premii: zece tricouri, cinci perechi de gantere și două perechi de ghete.

Prezentă la Reghin a fost și Kinga Sebestyen, părintele Kangoo România, care a precizat: ,,Euforie pe ghete! Asta înseamnă kangoo jumps! Orele noastre în sală sunt o distracție. Instructorii trebuie să facă antrenamente în care clientul se distrează pentru că în ziua de azi asta e important: să vii la oră, să arzi calorii, să slăbești, într-un mod distractiv. Kangoo jumps este o familie și oriunde în țară se adună instructorii se susțin reciproc.,,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*