Tânăr reținut după ce a accidentat mortal un bărbat

În cursul zilei de ieri, 15 septembrie, pe DN 15 E 60, în afara localității Chețani a fost găsit pe marginea drumului, în șanț, cadavrul unui bărbat. În urma verificărilor efectuate polițiștii au identificat persoana în cauză, ca fiind un bărbat, de 48 de ani, din municipiul Reghin.

În aceași zi, polițiștii din cadrul Poliției orașului Luduș au identificat un tânăr de 25 de ani, din Luduș, bănuit de comiterea unor infracțiuni rutiere acesta fiind reținut, pentru 24 de ore.

,,În fapt, din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, cel în cauză, la data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 21.00, în timp ce conducea un autoturism, pe DN15 E60, în afara localității Chețani, pe direcția Chețani-Luduș, ar fi accidentat mortal un pieton, bărbat, de 48 de ani, din municipiul Reghin. Ulterior, după producerea accidentului, acesta ar fi părăsit locul faptei. De asemenea, urmare a verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule. În baza probelor administrate, la data de 15 septembrie a.c., față de acesta, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore,, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Mureș.  

Urmează ca în cursul zilei de azi, acesta să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri legale. Cercetările sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecatoria Luduș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*