În 9 septembrie donăm „Sânge din Reghinul meu”!

Acțiunea de donare de sânge inițiată de Asociația ”Our Lifetime” continuă la Reghin. Ediția a șasea se va desfășura în data de 9 septembrie, începând cu ora 8.00 și se va desfășura în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Reghin.

Pentru ca și această acțiune să fie un succes, se caută minim o sută de persoane, dispuse să doneze sânge. ,,Am dorit ca evenimentul <<Sânge din REGHINUL Meu>> să fie un obicei sănătos al reghinenilor, care să se poată repeta lunar. Am calculat, am planificat și am setat obiectivele. Notează-ți în agendă ori fă o rezervare de pe acum și convinge-te pe tine sau măcar un(o) prieten(ă) să participe la ediția a VI-a a evenimentului. Data de 9 septembrie 2021, între 8:00 și 13:00, într-o zi de JOI, te așteptăm în sala de ședințe a Municipiului Reghin, pregătiți pentru o ediție specială, cu un invitat special.

Alături de noi va fi și Camelia Vasilica Săbădean. Sigur ai auzit de dânsa, fie din funcția de asistentă la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Mureș, fie pentru că este târgumureșeanca ce a donat peste 54 litri de sânge pe o perioadă de 30 de ani. Drept răsplată, americanii au proiectat imaginea dânsei în Times Square – NY și au vorbit despre gestul făcut. Pentru a crește eficiența vă rugăm la sosire să completați formularele specifice și consultați indicațiile și contra-indicațiile de pe https://www.transfuzie-mures.rospun organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*