Accident în Andreneasa. Circulația este blocată

Circulație blocată pe ambele sensuri de mers pe DN E 578 Reghin Toplița din pricina unui accident rutier produs în localitatea Andreneasa.

Conform informațiilor transmise de ISU Mureș, în accident sunt implicate două autoturisme și 13 persoane, dintre care una este incarcerată. Au Intervinit pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin și din cadrul Punctului de Lucru Deda.

UPDATE:

Astăzi, în jurul orei 12.05, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Reghin au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN15 E578, pe raza localității Andreneasa.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, la km. 44+280 m, polițiștii au constatat faptul că s-a produs o coliziune între un autoturism, condus de o femeie, de 36 de ani, din Târgu Mureș și un microbuz, condus de un bărbat, de 57 de ani, din județul Iași, în care se aflau 9 persoane.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 13 persoane, respectiv a celor doi conducători auto, precum și a 3 pasageri din autoturism, dintre care 2 minori, de 2 și 5 ani și a altor 8 pasageri din microbuz, cărora li se acordă îngrijiri medicale la fața locului, urmând a fi transportați la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Ambii conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri din cadrul Biroului Rutier Reghin pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și cauzelor producerii evenimentului rutier.

Circulația în zonă este blocată pe ambele sensuri de circulație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*