62 de intervenții pentru pompierii mureșeni, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, până în această dimineață la ora 08:00, pompierii mureșeni au intervenit la 62 de intervenții, din care cinci incendii, o misiune pirotehnică, două alte situații de urgență și 54 de intervenții SMURD, dintre ele amintim:

Incendii:

În data de 23 august, în jurul orei 15:45, incendiu de vegetație uscată în localitatea Daneș, pe malul râului Târnava Mare. Misiunea a fost executată de pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighișoara, împreună cu SVSU Daneș. La sosirea echipajului, ardea vegetație uscată pe o suprafață de aprox. 6 Ha, cu multiple focare, fără pericol de propagare.

În data de 24 august, în jurul orei 00:55, incendiu auto în Târgu Mureș.
La locul intervenției s-a deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș, constatând că un autoturism ardea generalizat, în interiorul unui garaj de cărămidă, fără pericol de propagare.

Misiune pirotehnică:

În data de 23 august, în jurul orei 11:47, proiectil găsit în localitatea Lunca Mureșului, în urma unor lucrări agricole. Au executat misiunea echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Horea” al județului Mureș, aceștia ajunși la locul solicitat au constatat că este vorba despre o bombă de aruncător de calibru 82 mm. Echipa pirotehnică a ridicat, transportat și depozitat în siguranță muniția, urmând ca aceasta să fie distrus cu alte muniții rămase neexplodate, în poligonul special amenajat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*