Radio Son Reghin a ajuns la cea de-a 23-a aniversare

24 iulie 1998 rămâne o zi de o mare importanță pentru lumea radiolului reghinean. Sâmbătă, 24 iulie s-au împlinit 23 de ani de la prima emisie a postului Radio Son Reghin, un radio îndrăgit de reghineni.

,,Mă bucur foarte mult că putem face concursuri. Anul trecut ne-a lipsit foarte mult partea aceasta de fidelizare a ascultătorului pentru că e normal dacă ești ascultat de atât de mult timp să oferi  pe lângă informații și o bucurie celor care te ascultă. Suntem fericiți că putem difersifica aceste premii, iar anul acesta chiar a fost un an al concursurilor. Am avut pauză maxim două săptămâni,, spune Crina Laszlo, director de marketing.

,,23 de ani e o vârstă. Este și greu să îi numeri, dar mă bucur că am ajuns aici. Este încă o aniversare după 12 ani de Ardeal TV,  mai urmează încă una de 12 ani de Glasul Văilor . Mă bucur că echipa a rămas lângă mine,  că ne înțelegem și că putem să continuăm proiectele  pe care ni le-am propus ,, a precizat Daniel Gliga, acționar Radio Son Reghin.

Din echipa de astăzi fac parte: Cristina Vlasa – știri pe hituri, Roșu Barna – Cafeaua de dimineață, Ionela Pop – Pur și Simplu FM, Dora Patron – Super Sonic, Ghiță Zileriu –

,,Mă bucur că de 23 de ani suntem prezenți în casele oamenilor, în magazine, în mașină. La radio nu ai cum să te plictisești, nu este monotonie, pentru că în fiecare zi sunt știri noi, informații noi,, Ionela Pop.

,,S-a schimbat lumea. Pe atunci era singura surpriză plăcută pentru toți. În rest nu prea aveai ce. Acum omul poate apăsa butonul și schimba frecvența dacă vrea. Acum pentru a te asculta încontinuare e destul de dificil, însă avem avantajul că acolo unde mergem, mergem la sufletul oamenilor, a celor care te ascultă.,, Ghiță Zileriu.

Cristina Vlasa
Roșu Barna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*