Tineri reghineni cercetați pentru furt

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Reghin au documentat activitatea infracțională a patru tineri, bănuiți de comiterea unor infracțiuni de furt și furt calificat.

La data de 12 iulie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Reghin, în urma activităților investigativ-operative desfășurate, au identificat patru tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani, din municipiul Reghin, bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiunii de furt și furt calificat.

În fapt, din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, în perioada ianuarie-iunie a.c., cei în cauză ar fi pătruns în incinta unor societăți comerciale și locuințe, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 8.000 de lei.

La aceeași dată, în baza probatoriului administrat, doi dintre tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior, în cursul zilei de 13 iulie a.c., instanța de judecată a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, în vederea documentării întregii activități infracționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*