Maeștri ai șahului la Open Târgu Mureș

Clubul Sportiv Juvenes a anunțat prin intermediulul unui comunicat de presă organizarea celei de-a doua ediții a  a Open Târgu Mureș, eveniment ce se va desfășura în perioada 20 – 25 Iulie 2021, la Palatul Culturii.

Este al doilea turneu internațional de șah organizat la Târgu Mureș după succesul răsunător al primei ediții din 2019 când au participat peste 100 de jucători profesioniști. Vor paticipa ca invitați mari maeștri naționali și internaționali, turneul fiind deschis tuturor categoriilor de vârsta.

,,Programul competiției a fost împărțit în 7 runde, prima fiind programată miercuri, 21 Iulie, de la ora 16:00. Joi și sâmbătă sunt programate câte 2 runde, începând cu orele 9:30 și 15:30. Vineri și duminică se va juca câte o rundă. În urma disputării lor, se vor desemna câștigătorii premiilor pentru openul general și diverse categorii de jucători. De menționat că vor fi premiați și seniorii și copii sub 8, 10 și 12 ani. Pe lângă acestea se vor acorda premii speciale celor mai buni târgumureșeni.,, precizează reprezentanții Clubul Sportiv Juvenes.
Partidele mai importante vor fi transmise în direct pe pagina de Facebook a CS Juvenes și vor fi comentate de maestrul internațional Dániel Barátosi.

sursa foto: pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*