Concurs „Compostează la tine acasă!”

ADI Ecolect Mureș, sub egida îndemnului “Compostezi și câștigi!”, lansează concursul “Compostează la tine acasă!” al cărui scop este acela de a îmbunătății condițiile de calitate ale vieții și ale mediului înconjurător prin reducerea cantităților de deșeuri depozitate la rampa de gunoi.

,,Importanța componentei compostului în programele de gestiune integrată a deșeurilor municipale a determinat o creștere a acțiunilor de educare a populației asupra beneficiilor care rezultă din transformarea în compost a biodeșeurilor generate în gospodăriile din mediul rural, dar și cel urban,, spun reprezentanții ADI Ecolect Mureș.

CE AI DE FĂCUT?

Pentru a putea participa la concurs cei interesați trebuie să înceapă să composteze, urmând să pregătească o scurtă prezentare care să cuprindă și câteva fotografii ale materialului biodegradabil pe care îl vor utiliza în realizarea compostului.

Pâna la data de 1 august, concurenții vor trimite materialul pe adresa de e-mail concurs@adiecolectms.ro împreună cu datele de contact.

Apoi, concurenții vor fotografia lunar stadiile compostului realizat și vor trimite fotografiile în intervalul 1 octombrie 2021 –   1 noiembrie 2021, la adresa de e-mail menționată mai sus.

Este important ca cei intrați în concurs să acorde atenție materialului biodegradabil utilizat, astfel încât să fie adecvat pentru un compost reușit și totodată să denote creativitate în materialele trimise către ADI Ecolect Mureș.
Desemnarea căștigătorilor se va face de către membrii comisiei delegați în acest sens, anunțarea câștigătorilor având loc în data de 15 noiembrie.

,,Îți vom sta la dispoziție cu informații ori de câte ori ni le vei solicita. Premiem cele mai creative prezentări cu unelte și alte articole de grădinărit. Purtând speranța că fiecare dintre noi vom dori să ne unim forțele, astfel încât  să facem posibilă reîntoarcerea compostului acasă, te invităm să participi activ la această experiență: Cultivă. Hrănește-te. Compostează. Repetă.,, precizează organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*