Tineri după pandemie

Împreună învingem pandemia!

Inițiat de Grupul PONT și sprijinit de Ministerul Tineretului și Sportului, demersul „Tineri după pandemie” invită tinerii cu vârsta între 14 şi 31 de ani la o discuţie deschisă, în cadrul căreia vor fi abordate subiecte legate de provocările actuale pe care tinerii le întâmpină.

Evenimentul se desfăşoară sâmbătă, 29 mai de la ora 11:00 pe Zoom unde sunteţi invitaţi să ia parte la o întâlnire virtuală pentru un dialog relaxant, la o poveste alături de alți tineri din Mureș.

Tinerii vor putea vorbi deschis despre frământările actuale, despre ce au avea nevoie să se întâmple după pandemie și cum se pot sprijini reciproc.

Ai vrea să vorbești cu cineva?
Ai vrea să-i spui cuiva ce simți și cu ce te confrunți acum, în plină pandemie?
Dar despre ce va fi după pandemie ai vrea să vorbești? Care e primul lucru pe care visezi să-l faci atunci?

Nu ești singur/ă. Pentru mulți dintre noi izolarea devine tot mai insuportabilă. Nu ne-am prea făcut prieteni noi, nu ne-am mai dezvoltat cum am fi vrut. Ne întrebăm dacă mai avem mult până se termină, visăm la cum va fi după. Dar chiar, cum va fi oare să fim TINERI DUPĂ PANDEMIE?

Cum funcționează? Ușor. Ne întâlnim, facem cunoștință, ne împărțim în grupe de 5-6 persoane și discutăm despre ce ne doare acum cel mai tare pe fiecare, despre ce vedem că se întâmplă cu alți tineri din jurul nostru, dar și despre ce va fi cel mai important să avem după pandemie și ce putem face acum, azi, ca să ne asigurăm că suntem puțin mai bine. Totul într-un mediu în care nu te judecă nimeni, în care putem să ne relaxăm și să fim așa cum suntem – cu provocările, dorințele și visele noastre. Ce se întâmplă după? Grupul PONT și Ministerul Tineretului și Sportului, inițiatorii proiectului, ascultă și iau în considerare ce spun tinerii ca să-și ajusteze modul de acțiune în prezent dar și în anii următori, ca să creeze o strategie pentru a depăși această provocare venită de nicăieri.” spun organizatorii pe pagina evenimentului.

Cei care doresc să se înscrie o pot face AICI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*