La Reghin s-a deschis primul magazin cu produse locale

Un vis devenit realitate

În urmă cu mai bine de șase ani, Adelina Țăvîrlău a început să realizeze tablouri personalizate pentru bebeluși, urmând ca apoi să introducă în povestea proiectului ,,Cu drag” fetrul, din care realizează și astăzi cărți senzoriale și nu numai.

Dar nu s-a oprit aici pentru că visul ei a fost de a deschide un magazin prin care să dea posibilitatea producătorilor și artizanilor de a-și vinde și promova produsele într-un singur loc.

Dorința Adelinei Țăvîrlău de a deschide un spațiu unde reghinenii să găsească o gamă diversificată de produse a prins contur. ,,De mult timp îmi doream să deschid acest magazin, a durat mult pregătirea spațiului, găsirea celor mai buni furnizori, toate actele necesare, dar încet și cu multă răbdare am reușit să pregătesc toate cele necesare. spune Adelina Țăvîrlău.

Începând de astăzi, pe strada Călărașilor din Reghin avem un magazin unde putem găsi produse locale, accesorii și decorațiuni lucrate manual până la preparate tradiționale românești, vinuri de calitate, cosmetice naturale și multe altele. ,,Ne dorim dorim să promovăm produse româneşti, locale, preparate cu migală, respectând reţete tradiţionale. Misiunea acestui magazin este orientată spre nevoia cumpărătorului de a consuma produse tradiţionale româneşti, fără conservanţi, fără E-uri, realizate artizanal şi nevoia de a regăsi, în contextual actual, simplitatea gusturilor şi aromelor de altădată. Produsele handmade au ceva special. Sunt unicat, create cu dragoste, sunt piese deosebite rezultate din ideile şi conceptul unor artizani talentaţi. Se găsesc în cantitate limitată şi dacă ai achiziţionat un astfel de produs, cu siguranţă nu îl vei mai găsi altundeva. precizează Adelina Țăvîrlău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*