Reținuți pentru furt calificat

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au identificat și reținut, trei bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Mureș.

La data de 04 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș, în urma activităților investigativ-operative desfășurate, au identificat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 42 de ani, doi din municipiul Târgu Mureș și unul din comuna Râciu, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, în perioada 29 aprilie – 04 mai a.c., cei în cauză ar fi pătruns prin efracție, în sediul unei instituții publice din Târgu Mureș, de unde ar fi sustras 4 laptopuri, un televizor și un retroproiector.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 13.000 de lei, acesta fiind recuperat în totalitate.

La data de 05 mai a.c., în baza probatoriului administrat, cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*