60 de pompieri implicați în stingerea incendiului de la Mobila Dalin

Incendiul violent izbucnit aseară la Mobila Dalin din Reghin a provocat pagube însemnate. Au fost afectate 5 corpuri de clădire, din care 3 în proporție de 100%, pe o suprafață aproximativă de 1500 mp.

La locul intervenției s-au deplasat 6 autospeciale de stingere a incendiilor și o autospecială pentru intervenție la înălțimi din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș împreună cu alte 5 autospeciale de stingere a incendiilor din cadrul serviciilor voluntare și din cadrul unui serviciu privat pentru situații de urgență.

,,În același timp au fost solicitate în sprijin 3 autospeciale pentru stingerea incendiilor, 2 din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Bistrița” al județului Bistrița-Năsăud, respectiv o autospecială din cadrul  Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Oltul” al județului Harghita. Din fericire nu a fost nevoie de intervenția echipajelor profesioniste din județele învecinate, acestea fiind întoarse la bază după localizare incendiului. Pentru gestionarea situației de urgență au fost implicați un număr de peste 60 de pompieri militari și pompieri civili. Acțiunile desfășurate pentru stingerea incendiului au durat aproximatv 7 ore până la lichidarea tuturor focarelor, intervenția finalizându-se în zorii zilei de 01.05.2021.,, spun reprezentanții ISU Mureș.

La fața locului a rămas o autospecială pentru stingerea incendiilor pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a reizbucnirii incendiului.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului va fi stabilită  de către o comisie special constituită în acest sens.

Din fericire nu au fost victime sau persoane rănite pe timpul desfășurării acțiunilor de intervenție.

sursa foto: ISU Mureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*