Concurs Fii ProFin! Dedicat profesorilor

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) și Institutul de Studii Financiare (ISF) organizează în anul școlar 2020-2021 a II-a ediție a concursului Fii ProFIN! în cadrul programului educațional Start2Teach, în scopul promovării educației financiare în învățământul preuniversitar. Prin acest concurs organizatorii își doresc promovarea educației financiare și deschiderea unor noi căi de informare prin care profesorii să poată accesa resurse utile în activitatea lor didactică.

Premiile în cadrul acestui concurs constau în 10 tablete oferite pentru cele mai bune 10 planuri de lecție cu tema Relația consumatorului cu instituțiile financiare nebancare – Produse și servicii de asigurare, în vederea susținerii unei ore de educație financiară din programa disciplinei Educație Economico-financiară pentru clasa a VIII-a, aprobată prin Ordinul Ministrului Educației Naționale nr. 3393/28.02.2017 – ora (lecția) aferentă competenței specifice 1.2. din programa menționată.

Concursul se desfășoră în perioada 8 februarie – 15 mai 2021 (perioada de înscriere). Înscrierea lucrărilor în concurs se face pe adresa de e-mail la edu@asfromania.ro. Cele mai bune 10 planuri de lecție vor fi premiate cu 10 tablete, câștigătorii urmând să fie desemnați la finalul lunii mai 2021.

Înscrierea în concurs este posibilă pentru orice cadru didactic, indiferent de specializare, materia predată sau de nivelul clasei la care predă, dar este necesar ca respectivul candidat să predea într-o unitate de învățământ de stat.

Regulamentul concursului îl puteți găsi aici. https://asfromania.ro/edu/pentru-profesori/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*