Maratonul vaccinării – UMFST vaccinează!

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș va organiza, în perioada 14-16 mai 2021, o acțiune de vaccinare în masă – Maratonul vaccinării – UMFST vaccinează! – împotriva virusului SARS-CoV-2, adresată întregii populații încă nevaccinată.

Vaccinarea se va realiza cu vaccinul Pfizer BioNTech și se va adresa persoanelor cu vârsta peste 16 ani, indiferent de domiciliu, fără a fi nevoie de programare.

Personalul medical din județ și studenții universității vor asigura timp de 3 zile fluxurile de vaccinare continuă, la sediul UMFST, astfel încât, prin acest efort colectiv, să contribuim cu toții la controlul pandemiei și la revenirea cât mai rapidă la o viață normală.

Acțiunea se realizează în parteneriat cu Instituția Prefectului – Județul Mureș, Direcția de Sănătate Publică a județului Mureș, unitățile sanitare din județ și asociațiile studențești din cadrul UMFST și cu sprijinul Comitetului Național pentru Coordonarea Activităților de Vaccinare împotriva SARS-CoV-2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*