157 de interventii pentru pompierii mureseni, in ultimele 72 de ore

În ultimele 72 de ore, până în această dimineață la ora 08:00, pompierii mureșeni au intervenit la 157 de intervenții, din care – două incendii, șapte alte situații de urgență și 148 de intervenții SMURD, dintre ele amintim:

Duminică dimineața, în jurul orei 03:45, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină la un incendiu produs la un transformator electric de pe stâlp, în localitatea Zau de Câmpie. Au executat misiunea stingerii pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Sărmașu. 

Tot duminică, în jurul orei 14:30, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină la un incendiu produs la un garaj în localitatea Damieni, comuna Eremitu. 

Au executat misiunea stingerii pompierii militari de la Punctul de Lucru Sovata și pompierii de la SVSU Eremitu, odată ajunși la locul intervenției, pompierii au constatat că este vorba despre un incendiu cu flacără deschisă produs la un garaj de aproximativ 20mp. În urma incendiului au ars bunurile din interior și plafonul acestuia. Din fericire nu au fost victime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*