Se distribuie ajutoarele alimentare

Primăria Municipiului Reghin anunță organizarea unei noi acțiuni de distribuire a pachetelor cu produse alimentare destinate beneficiarilor prevăzuți de Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD).

În perioada 29.03.2021- 08.05.2021, se desfăşoară acţiunea de distribuire a ajutoarelor în cadrul POAD prin intermediul căruia se acordă pachete cu produse alimentare pentru familiile și persoanele singure beneficiare de venit minim garantat, acordat în baza Legii nr. 416, republicată, cu modificările și completările ulterioare și pentru familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Programul după care se vor distribui aceste produse este de luni până joi, între orele 09.00-15.00 și vineri între orele 09.00-13.00., la sediul  R.A.G.C.L. S.A. Pentru a ridica produsele, titularul se va prezenta cu actul de identitate în original, precum și actele de identitate și de stare civilă a celorlalți membrii de familie în original. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*