BICICLEZ.RO SRL – Alte activități recreative și distractive


Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020
Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toţi
Obiectivul tematic 8: Promovarea unor locuri de muncă durabile și de calitate și sprijinirea mobilității lucrătorilor
Prioritatea de investiții 8.iii: Activități independente, antreprenoriat și înființare de întreprinderi, inclusiv a unor microîntreprinderi și a unor întreprinderi mici și mijlocii inovatoare
Obiectivul specific 3.7: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbană


Titlul proiectului ” D.A.C.I.A – Dezvoltarea Aptitudinilor,Competentelor si Initiativei ntreprenoriale! ”
Contract: POCU/82/3/7/105674

COMUNICAT DE PRESĂ

S.C. YMAC SABY COMPANY S.R.L. – Solicitant, în parteneriat cu :  Partener 1 – S.C. UNICSPORTS S.R.L., Partener 2 – S.C. FORMPROF SERVICII S.R.L., Partener 3 – Asociatia Patronilor și Meseriașilor din județul Cluj și Partener 4 – S.C. VECOM S.R.L. în cadrul proiectului „D.A.C.I.A-Dezvoltarea Aptitudinilor, Competențelor și Inițiativei Antreprenoriale!” – ID 105674,vă aduce la cunoștință faptul că în cadrul proiectului au fost inființate un număr de 90 de societăți non agricole, în zonele urbane ale Regiunii  Nord – Vest.

Una din societățile înființate este:

BICICLEZ.RO SRL – este un  business înființat în cadrul proiectului. Societatea este  înregistrată în Registrul Comerțului în anul 2019, având principalul obiect de activitate 9329 -„Alte activități recreative și distractive.”

Afacerea are ca activitate principală facilitarea de circuite turistice pe bicicletă, propunându-și să ofere inchiriere de biciclete și servicii de recreere în zone montane și rurale de interes turistic ale României: Munții Apuseni dar și restul zonelor din Carpați.

În categoria de servicii comercializate putem include:
Serviciile prestate pot include unul sau mai multe din următoarele servicii:  închiriere bicicletă, transport, facilitare cazare, masă, vizite la muzee, monumente de interes istoric sau cultural, activități de recreere și aventura
Aceste servicii sunt vândute cu posibilitatea de a facilita activitati opționale. Astfel, clienții își pot alege dacă turul să fie ghidat sau neghidat, durata vacanţei și activitățile opționale. Activitățile opționale pe care le putem include în tururile furnizate sunt: rafting, cățărare, tiroliana, condus off-road, caiac-canoe, degustări de vin și zile de spa sau Aqua Park. Totodată, pachetele complete includ transportul de la și până la aeroport și între zonele de interes turistic.
Turele de cicloturism sunt organizate cu grupuri de cel puțin 4 persoane. Ne vom concentra atenția pe trasee inedite, pline de aventură, cultură, tradiție, cu servicii de calitate pentru a avea clienți mulțumiți. Vom propune trasee ușoare (25-40 km/zi), de dificultate medie (50-70 km/zi) și, la cerere, trasee pentru cicliști experimentați (de lungime și elevație mare). Traseele vor fi parcurse atât pe sosea, cat și prin pădure și vor avea elevații conforme cu gradul de dificultate în care vor fi încadrate.
Mai multe informații găsiți – www.veloholidays.com.

Proiectul ”D.A.C.I.A – Dezvoltarea Aptitudinilor,Competentelor si Initiativei Antreprenoriale!” are ca OBIECTIV GENERAL dezvoltarea competențelor antreprenoriale a 750 persoane care doresc să dezvolte o activitate independentă, precum și subvenționarea a 90 de planuri de afaceri în vederea creșterii ocupării persoanelor din regiunea Nord-Vest prin susținerea înființării întreprinderilor cu profil nonagricol în zonele urbane ale regiunii pe perioada proiectului

  • Valoarea totală eligibilă a proiectului: 22.285.247,81 lei;
  • Valoarea eligibilă nerambursabilă din FSE: 18.746.229,72 lei
  • Valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul naţional: 3.308.158,19 lei;
  • Valoarea cofinanţării: 230.859,90 lei

Persoană de contact:
Luca Dorin Viorel – Manager proiect
telefon 0770.102.678
e-mail: dacia@ymac-company.ro
https://www.facebook.com/Proiect Start-up Plus DACIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*