Un bărbat din comuna Vătava cercetat pentru agresiune sexuală asupra unei minore

Un bărbat în vârstă de 61 de ani din comuna Vătava a fost reţinut în cursul săptămânii trecute de către poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Brâncoveneşti, acesta fiind bănuit de comiterea infracţiunii de agresiune sexuală.

„În fapt, la data de 16 martie 2021 poliţiştii au demarat investigaţiile, în urma unui apel la 112, prin care o femeie din comuna Vătava, a sesizat faptul că fiica acesteia, minoră, a fost victima unei agresiuni sexuale.

În urma activităţilor investigativ-operative efectuate a rezultat faptul că, la aceeaşi dată, cel în cauză ar fi exercitat acte de natură sexuală, asupra unei minore, în timp ce se afla într-un imobil din comuna Vătava, în vizită la bunicul acesteia.

În baza probelor administrate, la data de 17 martie, faţă de bărbatul de 61 de ani a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, sub supravegherea Prchetului de pe lângă Judecătoria Reghin” spun reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Mures.

Instanţa de judecată a dispus cercetarea suspectului sub măsura controlului judiciar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*