FĂGĂDAR ADVERTISING SRL

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020
Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toţi
Obiectivul tematic 8: Promovarea unor locuri de muncă durabile și de calitate și sprijinirea mobilității lucrătorilor
Prioritatea de investiții 8.iii: Activități independente, antreprenoriat și înființare de întreprinderi, inclusiv a unor microîntreprinderi și a unor întreprinderi mici și mijlocii inovatoare
Obiectivul specific 3.7: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbană


Titlul proiectului ” D.A.C.I.A – Dezvoltarea Aptitudinilor,Competentelor si Initiativei ntreprenoriale! ”
Contract: POCU/82/3/7/105674

COMUNICAT DE PRESĂ

S.C. YMAC SABY COMPANY S.R.L. – Solicitant, în parteneriat cu:  Partener 1 – S.C. UNICSPORTS S.R.L., Partener 2 – S.C. FORMPROF SERVICII S.R.L., Partener 3 – Asociatia Patronilor și Meseriașilor din județul Cluj și Partener 4 – S.C. VECOM S.R.L. în cadrul proiectului „D.A.C.I.A-Dezvoltarea Aptitudinilor, Competențelor și Inițiativei Antreprenoriale!” – ID 105674,vă aduce la cunoștință faptul că în cadrul proiectului au fost inființate un număr de 90 de societăți non agricole, în zonele urbane ale Regiunii  Nord – Vest.

Una din societățile înființate este:

FĂGĂDAR ADVERTISING SRL – este un  business înființat în cadrul proiectului. Societatea este  înregistrată în Registrul Comerțului în anul 2019, având principalul obiect de activitate 1812 -„Alte activități de tipărire.”
Societatea își desfășoară activitatea în  Cluj Napoca.

Prin operațiunile efectuate cu echipamentele achiziționate prin proiect se realizează tipărituri publicitare și imprimate comerciale precum:

•         Flyere, pliante, broșuri, cataloage, mape de prezentare, ecusoane/legitimații, prezentări/rapoarte. Etichete, imprimeruri (80% din producția totală)ș
Produsele menționate anterior pot avea diferite forme, modele, culori si mărimi în funcție de comandă, preferințele clientului. Ca și materiale  folosite se pot enumera următoarele:

• Textile; plastic, sticlă, metal, lemn și ceramică.
Produsele sunt personalizate pe fiecare comandă. Societatea va dori să acopere toată gama de produse tipărite, de la aparent banalele cărți de vizită până la cele mai complexe lucrări, ce necesită operațiuni speciale de finisare, pe diferite formate de imprimare.
Societatea  execută la comanda clientului, cu materiale de calitate și pune la dispoziția clientului un număr mare de modele  personalizate în funcție de comandă, ceea ce face ca timpul de execuție să fie extrem de scăzut, putând livra în unele cazuri produsul chiar în ziua comenzii.
Pentru detalii ne puteți contacta la sediul societății- Cluj Napoca, str. Iuliu Moldovan nr. 10.


Proiectul ”D.A.C.I.A – Dezvoltarea Aptitudinilor,Competentelor si Initiativei Antreprenoriale!” are ca OBIECTIV GENERAL dezvoltarea competențelor antreprenoriale a 750 persoane care doresc să dezvolte o activitate independentă, precum și subvenționarea a 90 de planuri de afaceri în vederea creșterii ocupării persoanelor din regiunea Nord-Vest prin susținerea înființării întreprinderilor cu profil nonagricol în zonele urbane ale regiunii pe perioada proiectului

  • Valoarea totală eligibilă a proiectului: 22.285.247,81 lei;
  • Valoarea eligibilă nerambursabilă din FSE: 18.746.229,72 lei
  • Valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul naţional: 3.308.158,19 lei;
  • Valoarea cofinanţării: 230.859,90 lei

Persoană de contact:
Luca Dorin Viorel – Manager proiect
telefon 0770.102.678
e-mail: dacia@ymac-company.ro
https://www.facebook.com/Proiect Start-up Plus DACIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*