Bărbat reținut pentru încălcarea ordinului de protecție provizoriu

Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Brâncovenești au identificat și reținut pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu.

În fapt, la data de 17 martie a.c., polițiști ai Secției de Poliție Rurală nr. 6 Brâncovenești au fost sesizați prin Apel 112, de către o femeie, din comuna Batoș, cu privire la producerea unui scandal în familie, într-un imobil din aceeași comună.

Deplasați la fața locului, polițiștii l-au identificat pe soțul acesteia, un bărbat de 37 de ani, constatând că acesta ar fi pătruns în locuința comună, deși avea interdicție în acest sens, precum și obligația de a păstra o distanță de minim 50 m față de soția sa și de cei trei copii ai acestora.

Aceste măsuri au fost instituite prin ordinul de protecţie provizoriu, emis de polițiști la data de 15 martie a.c., ca urmare a faptului că, bărbatul i-ar fi adresat femeii în cauză, amenințări cu acte de violență.

La aceeaşi dată, în baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus faţă de bărbat, măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încălcarea de către o persoană a măsurilor dispuse prin ordin de protecție provizoriu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*