Péter Ferenc: „Complexul Transilvania Motor Ring are un rol important în dezvoltare sportului și turismului județean„

Ministrul Sportului și Tineretului, Novák Károly Eduárd și Președintele Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, au discutat vineri, 12 martie, la Târgu-Mureș despre dezvoltarea sportului județean, descentralizarea Direcţiei Judeţene pentru Sport și Tineret Mureș precum și despre descentralizarea taberelor de tineret.

Edilul județului a prezentat realizările de până acum, accentuând rolul important în dezvoltarea vieți sportive județene a patinoarului acoperit de la Sângeorgiu de Mureș. Cei doi au discutat și despre situația patinoarului artificial acoperit din Târgu Mureș, a cărui construcție a început acum mai bine de zece ani.

De asemenea, Péter Ferenc a subliniat importanța și popularitatea  Complexului Transilvania Motor Ring. Din cauza pandemiei de coronavirus în anul 2020 activitatea complexului a fost suspendată, având loc numai câteva concursuri cu porți închise și o serie pregătiri profesionale pentru piloți de curse. Președintele CJ Mureș și-a exprimat, însă, speranța că în anul 2021 vor avea loc mai multe evenimente pe pista MotorRing și a solicitat ajutorul Ministrului în sensul conectării Complexului MotorRing în circuitul de concursuri naționale și internaționale.

Ministrul Sportului și Tineretului, Novák Károly Eduárd a fost primit la Târgu Mureș de președintele Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc și de primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*