LAND UNIRAMS SRL – Alte activități recreative și distractive


Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020
Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toţi
Obiectivul tematic 8: Promovarea unor locuri de muncă durabile și de calitate și sprijinirea mobilității lucrătorilor
Prioritatea de investiții 8.iii: Activități independente, antreprenoriat și înființare de întreprinderi, inclusiv a unor microîntreprinderi și a unor întreprinderi mici și mijlocii inovatoare
Obiectivul specific 3.7: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbană

Titlul proiectului ” D.A.C.I.A – Dezvoltarea Aptitudinilor,Competentelor si Initiativei ntreprenoriale! ”
Contract: POCU/82/3/7/105674

COMUNICAT DE PRESĂ

S.C. YMAC SABY COMPANY S.R.L. – Solicitant, în parteneriat cu :  Partener 1 – S.C. UNICSPORTS S.R.L., Partener 2 – S.C. FORMPROF SERVICII S.R.L., Partener 3 – Asociatia Patronilor și Meseriașilor din județul Cluj și Partener 4 – S.C. VECOM S.R.L. în cadrul proiectului „D.A.C.I.A-Dezvoltarea Aptitudinilor, Competențelor și Inițiativei Antreprenoriale!” – ID 105674,vă aduce la cunoștință faptul că în cadrul proiectului au fost inființate un număr de 90 de societăți non agricole, în zonele urbane ale Regiunii  Nord – Vest.

Una din societățile inființate este:

LAND UNIRAMS SRL – este un  business înființat în cadrul proiectului. Societatea este  înregistrată în Registrul Comerțului în anul 2019, având principalul obiect de activitate 9329 -„Alte activități recreative și distractive.”
Societatea își desfășoară activitatea într-un spațiu amenajat din Cluj Napoca, dedicat organizării de evenimente pentru copii.

Fiind un loc de agrement destinat copiilor, societatea oferă mai multe tipuri de servicii, care au caracteristica generală faptul că se adresează segmentului de vârsta 1-12 ani, fiind utile și preferate pentru copii. Acestea sunt:

Servicii recreative pentru copii. Aceste servicii sunt principala caracteristică a afacerii, presupunând activități de joacă conform vârstei și preferințelor copiilor, în condiții de deplină siguranță fizică și confort psihic. Echipamentele care sunt la dispoziția copiilor sunt: ansamblul de joacă constând într-o serie de elemente specifice, trambulină, toboganul, piscina cu bile, obstacolele din bureți.

Servicii de supraveghere. Dat fiind ca locația noastră este într-o zonă rezidențială, cu o populație preponderent tânără și mulți copii, considerăm că serviciile de supraveghere a copiilor într-un mediu distractiv și educativ sunt binevenite și vin în întâmpinarea nevoilor segmentului activ al populației, confruntat cu lipsa opțiunilor de supraveghere a copiilor, preponderent în perioadele de vacanțe școlare, dar și în timpul liber, la sfârșit de săptămână sau în afara programului instituțional. Le oferim părinților posibilitatea de a-și lăsa copii în condiții de maximă siguranță, supravegheați de personal calificat și cu experiență, care îi va implica pe copii în activități de joacă si învățare specifice vârstei și care se va asigura că cei mici beneficiază de mâncare adecvată din punct de vedere instituțional.

Petreceri tematice pentru copii. Ne propunem organizarea de evenimente tematice în funcție de eveniment: zile de naștere, zile onomastice, alte evenimente personale, serbări, carnaval, evenimente ocazionate de sărbători religioase sau alte tipuri de evenimente. Cu aceste ocazii, ne vom plia întocmai dorințelor copiilor si părinților, punându-le la dispoziție nu doar spațiul cu toate echipamentele aferente, dar și servicii personalizate, conform cererilor: petreceri cu animatori,  clowni, baloane, pictat pe față, karaoke, servicii foto-video profesioniste, etc.
Pentru rezervări ne puteți găsi la numărul de telefon – 0744593959

Proiectul ”D.A.C.I.A – Dezvoltarea Aptitudinilor,Competentelor si Initiativei Antreprenoriale!” are ca OBIECTIV GENERAL dezvoltarea competențelor antreprenoriale a 750 persoane care doresc să dezvolte o activitate independentă, precum și subvenționarea a 90 de planuri de afaceri în vederea creșterii ocupării persoanelor din regiunea Nord-Vest prin susținerea înființării întreprinderilor cu profil nonagricol în zonele urbane ale regiunii pe perioada proiectului

  • Valoarea totală eligibilă a proiectului: 22.285.247,81 lei;
  • Valoarea eligibilă nerambursabilă din FSE: 18.746.229,72 lei
  • Valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul naţional: 3.308.158,19 lei;
  • Valoarea cofinanţării: 230.859,90 lei

Persoană de contact:
Luca Dorin Viorel – Manager proiect
telefon 0770.102.678
e-mail: dacia@ymac-company.ro
https://www.facebook.com/Proiect Start-up Plus DACIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*