Târg de mărţişor la Reghin

Consilierii locali reghineni au votat în şedinţa extraordinară din data de 15 februarie, cu unanimitate de voturi, proiectul de hotărâre privind ocuparea temporară a domeniului public/privat al Municipiului Reghin, în vederea comercializării de produse specifice unor evenimente.
Acest lucru înseamnă faptul că reghinenii şi nu numai, vor putea cumpăra produse în preajma sărbătorii de 1 şi 8 martie, agenţii economici şi producătorii locali putând fi găsiţi atât în Parcul Central, cât şi în alte locaţii stabilite din municipiu.
Conform materialului de şedinţă, agenţii economici/persoanele fizice care doresc să comercializeze produse specifice anumitor evenimente precum 1 martie, 8 martie, sărbătorile de iarnă, trebuie să depună la Centrul de Informare a Cetăţeanului din cadrul Primăriei Municipiului Reghin o cerere cu menţiunea că nu figurează cu datorii la bugetul local al Municipiului Reghin, alături de copii ale actelor conform cu originalul după certificatul de înregistrare, după certificatul constatator, după certificatul de producător – după caz, după CI a reprezentantului legal, fotografii cu standurile propuse, după caz.
Agenţii economici vor beneficia de un singur lot de teren în suprafaţă minimă de 2 metri pătraţi şi maxim 4 metri pătraţi, pe care îşi vor amplasa un singur stand.
Agenţii economici au obligaţia de a respecta normele de protecţie sanitară şi toate măsurile de prevenţie împotriva infectării cu noul coronavirus. Pe toată perioada târgului este obligatorie purtarea măștii de protecţie, păstrarea dinstanţei de minim 2 metri între standuri, asigurarea dezinfectanţilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*