Incendiu la un apartament și o casă din Lunca Bradului

Un incendiu a izbucnit ieri seară, la un apartament situat la etajul 3 într-un bloc din Lunca Bradului.

Conform informaţiilor transmise de ISU Mureş, în urma incendiului două persoane au suferit arsuri. “În urma evaluarii medicale efectuate la faţa locului, două victime au necesitat îngrijiri medicale, un minor de aproximativ 10 ani, care prezintă arsuri pe faţă, gât şi membru superior drept. respectiv un bărbat de aproximativ 49 de ani, care prezintă arsuri la palme. Au ars o canapea şi haine dintr-o cameră, incendiul a fost lichidat înainte ca acesta să se propageprecizează reprezentanţii ISU Mureş. Ambele victime au fost transportate la UPU Târgu Mureş.

La câte ore distanţă, mai precis în această dimineaţă, în jurul orei 5:00, tot în Lunca Bradului, pompierii au fost solicitaţi să intervină la un alt incendiu produs la o casă de locuit.

“Au executat misiunea stingerii incendiului pompierii militari din cadrul Gârzii de Intervenție Toplița ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Oltul” al județului Harghita. În sprijin s-au deplasat pompierii militari de la Punctul de Lucru Deda, de la Detașamentului Reghin și SVSU Lunca Bradului. Aceștia ajunși la locul intervenției au constatat că incendiul se manifestă violent pe o suprafață de aproximativ 300mp., casa a ars în totalitate. Din fericire nu au fost victime”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*