Jandarmeria Mobilă Târgu Mureş recrutează candidaţi pentru şcolile militare

În perioada 15 februarie – 17 aprilie 2021, se organizează o nouă sesiune de admitere pentru cei care doresc să urmeze una dintre instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne. 

Cei interesaţi de o carieră militară în Jandarmerie, se pot înscrie la admiterea in școlile de subofițeri jandarmi: Şcoala Militară de Subofiţeri Jadarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni, pentru a ocupa unul din cele 400 de locuri scoase la concurs.

Cererile de înscriere se depun la structura Resurse Umane din cadrul Grupării de jandarmi Mobile Târgu-Mureș din localitatea Sângeorgiu de Mureș, Parcul Mariaffi Lajos, nr.7, în perioada 15-28 februarie 2021, iar dosarul complet se va depune până la data de 10 martie 2021.

Evaluarea psihologică și evaluarea perfomanțelor sportive se vor desfășura în cursul lunii martie,  iar proba de verificare a cunoștintelor se va susține în data de 27 martie 2021.

Mai multe informaţii legate de tematica, bibliografia și probele de concurs, găsiţi pe site-urile instituţiilor de învăţământ: http://www.scoaladragasani.ro şi http://jandarmeriafalticeni.ro/

Sau pe http://www.jandarmeriamobilamures.ro/texte/2021/Anunt%20recrutare%20candidati%20pentru%20scoli%20militare.pdf?fbclid=IwAR0a3ZMpFuRP0aGulfqVzuanngW-mgd9ua92fr2uWfAV2tKCiW6gA_Vqp-8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*