Trafic întrerupt între Sărăţeni şi Sovata

În această dimineață, în jurul orei 4.00, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină pentru a asigura măsuri PSI la un accident rutier, mai exact o cisternă răstrunată în afara părții carosabile pe raza localității Sărățeni.

S-au deplasat la locul solicitat pompierii militari de la Punctul de Lucru Sovata, de la Detașamentul Târgu Mureș și SVSU Sovata. Ajunși la locul intervenției aceștia au constatat că este vorba despre o cisternă cu combustibil răsturnată în afara părții carosabile aproape de calea ferată, motiv pentru care s-a sistat circulația pe calea ferată. Din fericire nu sunt victime și nu sunt scurgeri masive de combustibil” precizează reprezentanţii ISU Mureş.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov anunţă faptul că “În momentul de faţă traficul este întrerupt pe DN 13A între Sărățeni și Sovata, în zona în care azi noapte s-a răsturnat in afara părții carosabile o cisternă încărcată cu combustibil. Pompierii împreună cu poliția au dispus închiderea circulației pe ambele sensuri până la a încheierea operațiunii de descărcare a încărcăturii”

sursa foto: Isu Mures

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*