RIOLIT WEB SRL – Comerț cu amănuntul de piese și accesorii pentru autovehicule

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020
Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toţi
Obiectivul tematic 8: Promovarea unor locuri de muncă durabile și de calitate și sprijinirea mobilității lucrătorilor
Prioritatea de investiții 8.iii: Activități independente, antreprenoriat și înființare de întreprinderi, inclusiv a unor microîntreprinderi și a unor întreprinderi mici și mijlocii inovatoare
Obiectivul specific 3.7: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbană


Titlul proiectului ” D.A.C.I.A – Dezvoltarea Aptitudinilor,Competentelor si Initiativei ntreprenoriale! ”
Contract: POCU/82/3/7/105674

COMUNICAT DE PRESĂ

S.C. YMAC SABY COMPANY S.R.L. – Solicitant, în parteneriat cu :  Partener 1 – S.C. UNICSPORTS S.R.L., Partener 2 – S.C. FORMPROF SERVICII S.R.L., Partener 3 – Asociatia Patronilor și Meseriașilor din județul Cluj și Partener 4 – S.C. VECOM S.R.L. în cadrul proiectului „D.A.C.I.A-Dezvoltarea Aptitudinilor, Competențelor și Inițiativei Antreprenoriale!” – ID 105674,vă aduce la cunoștință faptul că în cadrul proiectului au fost inființate un număr de 90 de societăți non agricole, în zonele urbane ale Regiunii  Nord – Vest.

Una din societățile inființate este:

RIOLIT WEB SRL – este un  business înființat în cadrul proiectului. Societatea este  înregistrată în Registrul Comerțului în anul 2019, având principalul obiect de activitate 4532 -„Comerț cu amănuntul de piese și accesorii pentru autovehicule.”
Societatea își desfășoară activitatea printr-un magazin online dedicat comercializării pieselor și accesoriilor auto, produse comercializate cu amănuntul și livrate prin curier direct cumpărătorului. Gama de produse pe o oferim clienților este incadrată în 4 mari categorii după cum urmează:

1.Piese auto – in aceasta categorie intra absolut toate pisele componente ale unui autovehicul, indiferent ca vorbim de piese de caroserie, motor, sistem de iluminare, transmisie, suspensie sau piese consumabile.

2. Produse universale – în această categorie intră uleiurile, lichidul de frână, antigel, soluții de degresare și degivrare, toate destinate asigurării mentenanței autovehicului.

3.Anvelope – această categorie va cuprinde anvelope destinate atât autoturismelor cât și autoutilitarelor și autospecialelor de orice tip, mai puțin cele de nișă (macarale de mare tonaj, buldoexcavatoare etc).

4.Accesorii auto – În această categorie vor fi incluse accesorii precum: scaune pentru copii, suporti skiuri, transportoare pentru animale, odorizante, tavite si plase pentru portbagaj si asa mai departe)

Pentru mai multe informații ne găsiți la numărul de telefon – . 773945867

Proiectul ”D.A.C.I.A – Dezvoltarea Aptitudinilor,Competentelor si Initiativei Antreprenoriale!” are ca OBIECTIV GENERAL dezvoltarea competențelor antreprenoriale a 750 persoane care doresc să dezvolte o activitate independentă, precum și subvenționarea a 90 de planuri de afaceri în vederea creșterii ocupării persoanelor din regiunea Nord-Vest prin susținerea înființării întreprinderilor cu profil nonagricol în zonele urbane ale regiunii pe perioada proiectului

  • Valoarea totală eligibilă a proiectului: 22.285.247,81 lei;
  • Valoarea eligibilă nerambursabilă din FSE: 18.746.229,72 lei
  • Valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul naţional: 3.308.158,19 lei;
  • Valoarea cofinanţării: 230.859,90 lei

Persoană de contact:
Luca Dorin Viorel – Manager proiect
telefon 0770.102.678
e-mail: dacia@ymac-company.ro
https://www.facebook.com/Proiect Start-up Plus DACIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*