PLANTEVIA SANASTORE SRL

COMUNICAT DE PRESĂ

S.C. YMAC SABY COMPANY S.R.L. – Solicitant, în parteneriat cu :  Partener 1 – S.C. UNICSPORTS S.R.L., Partener 2 – S.C. FORMPROF SERVICII S.R.L., Partener 3 – Asociatia Patronilor și Meseriașilor din județul Cluj și Partener 4 – S.C. VECOM S.R.L. în cadrul proiectului „D.A.C.I.A-Dezvoltarea Aptitudinilor, Competențelor și Inițiativei Antreprenoriale!” – ID 105674,vă aduce la cunoștință faptul că în cadrul proiectului au fost inființate un număr de 90 de societăți non agricole, în zonele urbane ale Regiunii  Nord – Vest.

Una din societățile inființate este:

PLANTEVIA SANASTORE SRL – este un  business înființat în cadrul proiectului. Societatea este  înregistrată în Registrul Comerțului în anul 2019, având principalul obiect de activitate 4773 -„Comerț cu amănuntul al produselor farmaceutice, în magazine specializate.”
Afacerea  constă în înființarea unei drogherii în orașul Marghita, județul Bihor care  oferă populației din comunitatea locală produse și servicii de consiliere pentru îngrijirea și menținerea stării de sănătate în parametrii optimi din punct de vedere fizic, mental și social. Domeniul principal de activitate va fi 4773 – comerț cu amănuntul a produselor farmaceutice, în magazine specializate. Oferta drogheriei  pune la dispoziția populației produse medicamentoase eliberate fără prescripție medicală, nutraceutice, plante medicinale și aromate, cosmetice și dermatocosmetice, produse dietetice și alimente funcționale, precum și servicii de asistență, prevenție și monitorizare a sănătății. Segmentele de clienți vizate sunt oamenii sănătoși interesați să practice un mod de viață sănătos și oamenii bolnavi de diferite afecțiuni acute și cronice interesați de metode alternative de tratament. Magazinul de prezentare este în Calea Republicii, număr 24,bloc A1, localitatea Marghita, județ Bihor.

Proiectul ”D.A.C.I.A – Dezvoltarea Aptitudinilor,Competentelor si Initiativei Antreprenoriale!” are ca OBIECTIV GENERAL dezvoltarea competențelor antreprenoriale a 750 persoane care doresc să dezvolte o activitate independentă, precum și subvenționarea a 90 de planuri de afaceri în vederea creșterii ocupării persoanelor din regiunea Nord-Vest prin susținerea înființării întreprinderilor cu profil nonagricol în zonele urbane ale regiunii pe perioada proiectului

  • Valoarea totală eligibilă a proiectului: 22.285.247,81 lei;
  • Valoarea eligibilă nerambursabilă din FSE: 18.746.229,72 lei
  • Valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul naţional: 3.308.158,19 lei;
  • Valoarea cofinanţării: 230.859,90 lei

Persoană de contact:
Luca Dorin Viorel – Manager proiect
telefon 0770.102.678
e-mail: dacia@ymac-company.ro
https://www.facebook.com/Proiect Start-up Plus DACIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*