Reghinenii îşi pot plăti taxele şi impozitele pentru anul 2021

Începând cu data de 11 ianuarie, reghinenii îşi pot plăti taxele şi impozitele pe anul 2021, la casieria Municipiului Reghin, camera 2.

Reghinenii care vor să evite aglomeraţia şi nu doresc să se prezinte la sediul instituţiei au la dispoziţie modalităţi alternative pentru achitarea impozitelor și taxelor locale prin utilizarea mijloace de plată electronice, prin intermediul platformei www.ghiseul.ro. Totodată se poate face şi plata cu cardul bancar la POS instalate la casieria instituției.

Reprezentanţii Primăriei Municipiului Reghin reamintesc cetăţenilor faptul că “pentru a reduce aglomerația de la ghișee, și pentru a menține siguranța sanitară, accesul la casierie se va face controlat – câte 2 persoane, cu păstrarea distanței de siguranță”.

De asemenea plata se poate face şi prin ordin de plată sau foaie de vărsământ. Viramentul se poate realiza la orice bancă, specificând pe documentul de plată următoarele date:

– datele de identificare ale Municipiului Reghin ( CUI – 3675258)

– datele de identificare ale contribuabilului

– denumirea impozitului și contul IBAN deschis la Trezoreria Reghin.

Vezi conturi IBAN in următorul link: https://www.primariareghin.ro/ro/primaria-reghin/impozite-si-taxe/conturi-iban/

Declarațiile de impunere pentru stabilirea impozitului pe clădiri, teren, autovehicule sau alte taxe se pot depune online pe adresa de email: office@primariareghin.ro, evitând astfel deplasarea la sediul Primăriei Municipiului Reghin. Lista formularelor necesare: https://www.primariareghin.ro/ro/primaria-reghin/impozite-si-taxe/acte-necesare-si-formulare/  

Nivelurile impozitelor si taxelor pentru anul 2021 stabilite prin HCL nr.166/21.12.2020 pot fi consultate pe site-ul instituției aici. 

Cei care doresc să consulte obligațiile de plată pot accesa pagina de internet  https://www.primariareghin.ro/ro/primaria-reghin/impozite-si-taxe/mesaje-taxe-siimpozite/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*