Percheziţii la persoane bănuite de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept

Aproape 400 kg de materiale pirotehnice, în valoare de peste 40.000 de lei, deţinute fără drept, au fost ridicate de către poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, în urma a 13 percheziții domiciliare, efectuate în județul Mureș.
La data de 29 decembrie a.c, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub coordonarea Parchetelor de pe lângă Judecătoriile Sighișoara și Reghin au pus în executare 13 mandate de percheziție domiciliară, în județul Mureș, la locuințele mai multor persoane.
Activitățile au fost desfășurate în cadrul unor dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept.
În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, 52.129 de bucăți de articole pirotehnice, din categoriile F1-F4 și P2, în greutate totală de 399 kg, în valoare de aproximativ 40.170 de lei.
Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept, sub coordonarea unităților de parchet competente.
La acțiune au participat și polițiști din cadrul polițiilor municipale Sighișoara și Reghin, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și specialiști criminaliști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*