POTAISSA FIZIO&KINETO MEDICAL SERVICES SRL – Activități de întreținere corporală

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020
Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toţi
Obiectivul tematic 8: Promovarea unor locuri de muncă durabile și de calitate și sprijinirea mobilității lucrătorilor
Prioritatea de investiții 8.iii: Activități independente, antreprenoriat și înființare de întreprinderi, inclusiv a unor microîntreprinderi și a unor întreprinderi mici și mijlocii inovatoare
Obiectivul specific 3.7: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbană

Titlul proiectului ” D.A.C.I.A – Dezvoltarea Aptitudinilor,Competentelor si Initiativei ntreprenoriale! ”
Contract: POCU/82/3/7/105674

COMUNICAT DE PRESĂ

S.C. YMAC SABY COMPANY S.R.L. – Solicitant, în parteneriat cu :  Partener 1 – S.C. UNICSPORTS S.R.L., Partener 2 – S.C. FORMPROF SERVICII S.R.L., Partener 3 – Asociatia Patronilor și Meseriașilor din județul Cluj și Partener 4 – S.C. VECOM S.R.L. în cadrul proiectului „D.A.C.I.A-Dezvoltarea Aptitudinilor, Competențelor și Inițiativei Antreprenoriale!” – ID 105674,vă aduce la cunoștință faptul că în cadrul proiectului au fost inființate un număr de 90 de societăți non agricole, în zonele urbane ale Regiunii  Nord – Vest.

Una din societățile inființate este:

POTAISSA FIZIO&KINETO MEDICAL SERVICES SRL – este un  business înființat în cadrul proiectului. Societatea este  înregistrată în Registrul Comerțului în anul 2019, având principalul obiect de activitate 9604 -„Activități de întreținere corporală.”

Esența afacerii constă în deschiderea unui centru de întreținere corporală și facială care oferă servicii în  tratamentele corporale complexe, atât terapeutice cât și de remodelare ,benefice pentru bărbați și femei, tratamente faciale de îngrijire și tratare a diverselor afecțiuni ale tenului, terapii de relaxare și de combatere a stresului, terapii de slăbire adresate persoanelor supraponderale. Recomandăm cu drag terapii corporale manuale de masaj, fie el terapeutic, relaxant, drenant, tonifiant chiar și aromatic.Dar cum  puterea și forța noastră corporală nu întotdeauna este suficientă apelăm  sau dorim ajutor, din partea aparaturi.Și aici intervine ajutorul din partea tehnologiei, precum aparat de drenare (presoterapia), tonifiere (LPG), criogenare (radiofrecvență), care ne ajută la combaterea kg în plus, cu care putem rezolva cazuri de obezitate.Aparate de remodelare și întreținere facială, cu care putem trata probleme de acnee, riduri, pomeți lăsați, putem chiar merge un pic mai departe pentru a reda corpului și tenului, luminozitate, suplețe, fermitate (HIMFU).Aceste terapii vin și în ajutorul persoanelor care nu prea au timp suficient la dispoziție (cum ar fi femeile de afaceri, mame) care îșî doresc rezultate sigure, rapide și de ce nu, de lungă durată.

Pentru programări sau mai multe informații ne găsiți în Turda, strada Republicii nr.39.

Proiectul ”D.A.C.I.A – Dezvoltarea Aptitudinilor,Competentelor si Initiativei Antreprenoriale!” are ca OBIECTIV GENERAL dezvoltarea competențelor antreprenoriale a 750 persoane care doresc să dezvolte o activitate independentă, precum și subvenționarea a 90 de planuri de afaceri în vederea creșterii ocupării persoanelor din regiunea Nord-Vest prin susținerea înființării întreprinderilor cu profil nonagricol în zonele urbane ale regiunii pe perioada proiectului

  • Valoarea totală eligibilă a proiectului: 22.285.247,81 lei;
  • Valoarea eligibilă nerambursabilă din FSE: 18.746.229,72 lei
  • Valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul naţional: 3.308.158,19 lei;
  • Valoarea cofinanţării: 230.859,90 lei

Persoană de contact:
Luca Dorin Viorel – Manager proiect
telefon 0770.102.678
e-mail: dacia@ymac-company.ro
https://www.facebook.com/Proiect Start-up Plus DACIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*