VALDACIA PROD SRL – un business înființat în cadrul proiectului ,,D.A.C.I.A – Dezvoltarea Aptitudinilor,Competentelor si Initiativei ntreprenoriale!,,

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020
Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toţi
Obiectivul tematic 8: Promovarea unor locuri de muncă durabile și de calitate și sprijinirea mobilității lucrătorilor
Prioritatea de investiții 8.iii: Activități independente, antreprenoriat și înființare de întreprinderi, inclusiv a unor microîntreprinderi și a unor întreprinderi mici și mijlocii inovatoare
Obiectivul specific 3.7: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbană

Titlul proiectului ” D.A.C.I.A – Dezvoltarea Aptitudinilor,Competentelor si Initiativei ntreprenoriale! ”
Contract: POCU/82/3/7/105674

COMUNICAT DE PRESĂ

S.C. YMAC SABY COMPANY S.R.L. – Solicitant, în parteneriat cu :  Partener 1 – S.C. UNICSPORTS S.R.L., Partener 2 – S.C. FORMPROF SERVICII S.R.L., Partener 3 – Asociatia Patronilor și Meseriașilor din județul Cluj și Partener 4 – S.C. VECOM S.R.L. în cadrul proiectului „D.A.C.I.A-Dezvoltarea Aptitudinilor, Competențelor și Inițiativei Antreprenoriale!” – ID 105674, vă aduce la cunoștință faptul că în cadrul proiectului au fost inființate un număr de 90 de societăți non agricole, în zonele urbane ale Regiunii  Nord – Vest.

Una din societățile inființate este:

VALDACIA PROD SRL – este un  business înființat în cadrul proiectului. Societatea este  înregistrată în Registrul Comerțului în anul 2019, având principalul obiect de activitate 1089 -„Fabricarea altor produse alimentare.”

Ideea de afacere a pornit de la pasiunea pentru arta culinară și din dorința de a oferi potențialilor clienți posibilitatea de a-și achiziționa și utiliza mixuri de condimente realizate cu materie primă de cea mai bună calitate și la preț competitiv pe piața de desfacere de specialitate. Avantajul folosirii produselor noastre este că la noi clienții noștri vor beneficia tot timpul de produse proaspete în comparație cu cele distribuite de furnizorii din domeniu care comercializează marfă importată. După cum se știe în industria gastronomică de succes prospețimea primează, deoarece gustul și savoarea preparatelor finite sunt mult influențate de acest aspect.
Condimentele de calitate au devenit deja elementele esențiale pentru un stil de viață aparte și asta pentru că un simplu condiment potrivit poate schimba drastic o rețetă culinară mediocră.
Viziunea și rolul nostru este de a oferi o gamă largă de condimente de înaltă calitate, de a veni in întâmpinarea clienților cu produse specifice tradițiilor și culturii culinare autohtone cât și cu produse definitorii ale altor bucătării, chiar si exotice sau neconvenționale pentru piața locală.
Produsele noastre cuprind: umpluturi și mixuri pentru patiseri și brutari, mixuri de condimente, zahăr pudră și zahăr aromatizat.
Activitatea în sine, înseamnă, producție de mixuri de condimente, umpluturi uscate, zahăr pudră și zahăr vanilat. Aceste produse pe care le realizăm și promovăm se adresează atât distribuitorilor specializați din domeniu, cât și patiseriilor, carmangeriilor, restaurantelor, lanțurilor hoteliere și cofetăriilor.  Prin produsele noastre vrem să conștientizăm clientelă ce înseamna prospețime, promptitudine și seriozitate.

Proiectul ”D.A.C.I.A – Dezvoltarea Aptitudinilor,Competentelor si Initiativei Antreprenoriale!” are ca OBIECTIV GENERAL dezvoltarea competențelor antreprenoriale a 750 persoane care doresc să dezvolte o activitate independentă, precum și subvenționarea a 90 de planuri de afaceri în vederea creșterii ocupării persoanelor din regiunea Nord-Vest prin susținerea înființării întreprinderilor cu profil nonagricol în zonele urbane ale regiunii pe perioada proiectului

  • Valoarea totală eligibilă a proiectului: 22.285.247,81 lei;
  • Valoarea eligibilă nerambursabilă din FSE: 18.746.229,72 lei
  • Valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul naţional: 3.308.158,19 lei;
  • Valoarea cofinanţării: 230.859,90 lei

Persoană de contact:
Luca Dorin Viorel – Manager proiect
telefon 0770.102.678
e-mail: dacia@ymac-company.ro
https://www.facebook.com/Proiect Start-up Plus DACIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*