GERBEAUD SRL – Fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020
Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toţi
Obiectivul tematic 8: Promovarea unor locuri de muncă durabile și de calitate și sprijinirea mobilității lucrătorilor
Prioritatea de investiții 8.iii: Activități independente, antreprenoriat și înființare de întreprinderi, inclusiv a unor microîntreprinderi și a unor întreprinderi mici și mijlocii inovatoare
Obiectivul specific 3.7: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbană

Titlul proiectului ” D.A.C.I.A – Dezvoltarea Aptitudinilor,Competentelor si Initiativei ntreprenoriale! ”
Contract: POCU/82/3/7/105674

COMUNICAT DE PRESĂ

S.C. YMAC SABY COMPANY S.R.L. – Solicitant, în parteneriat cu :  Partener 1 – S.C. UNICSPORTS S.R.L., Partener 2 – S.C. FORMPROF SERVICII S.R.L., Partener 3 – Asociatia Patronilor și Meseriașilor din județul Cluj și Partener 4 – S.C. VECOM S.R.L. în cadrul proiectului „D.A.C.I.A-Dezvoltarea Aptitudinilor, Competențelor și Inițiativei Antreprenoriale!” – ID 105674,vă aduce la cunoștință faptul că în cadrul proiectului au fost inființate un număr de 90 de societăți non agricole, în zonele urbane ale Regiunii  Nord – Vest.

Una din societățile inființate este:

GERBEAUD SRL – este un  business înființat în cadrul proiectului. Societatea este  înregistrată în Registrul Comerțului în anul 2019, având principalul obiect de activitate 1071 -„Fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie”. Această clasă include: -fabricarea produselor proaspete de brutărie.

În urma implementării proiectului, societatea  produce o gamă variată de produse finite, a căror principală trăsătură este calitatea superioară a acestora. Printre preparatele propuse se numără:

Prăjituri – O gamă variată de sortimente.

Torturi clasice – Torturi cu un singur etaj, mai mici decât torturile de nuntă, potrivite pentru evenimente cu invitați mai putini, precum zilele de nașteri, botezuri, diverse aniversari, gramajul fiind stabilit în funcție de numărul de persoane consumatoare, în medie 110gr/persoana.

Torturi de nuntă –  Torturi cu unul sau mai multe etaje, de dimensiuni mari cu aspect specific evenimentului, gramajul fiind stabilit în funcție de numărul de persoane consumatoare, în medie 100gr/persoana.

Tarte – Reprezinta desert cremos și rafinat cu fructe.

Candy Bar – Un desert care însoțește torturile la nunti, botezuri sau alte evenimente, cantitatea fiind stabilită de către client, în funcție de numărul persoanelor invitate la acel eveniment, in medie 180 gr/persoană.

Produsele societății  răspund nevoii consumatorilor de ași satisface nevoia de dulce.
Detalii produse și comenzi – 0742.165.440.

Proiectul ”D.A.C.I.A – Dezvoltarea Aptitudinilor,Competentelor si Initiativei Antreprenoriale!” are ca OBIECTIV GENERAL dezvoltarea competențelor antreprenoriale a 750 persoane care doresc să dezvolte o activitate independentă, precum și subvenționarea a 90 de planuri de afaceri în vederea creșterii ocupării persoanelor din regiunea Nord-Vest prin susținerea înființării întreprinderilor cu profil nonagricol în zonele urbane ale regiunii pe perioada proiectului

  • Valoarea totală eligibilă a proiectului: 22.285.247,81 lei;
  • Valoarea eligibilă nerambursabilă din FSE: 18.746.229,72 lei
  • Valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul naţional: 3.308.158,19 lei;
  • Valoarea cofinanţării: 230.859,90 lei

Persoană de contact:
Luca Dorin Viorel – Manager proiect
telefon 0770.102.678
e-mail: dacia@ymac-company.ro
https://www.facebook.com/Proiect Start-up Plus DACIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*