Dragoş Pui a fost ales viceprimarul municipiului Reghin

Consilierii locali reghineni s-au întrunit astăzi în şedinţa extraordinară, pe ordinea de zi fiind 2 proiecte de hotărâre: alegerea noului viceprimar și rectificarea bugetară.

Consilierii Partidului Naţional Liberal l-au propus pe Doru Cătană, în timp ce Partidul Social Democrat l-a propus pe Dragoş Pui. În urma votului, cu 11 voturi pentru şi 8 împotrivă, Dragoş Pui a fost ales viceprimarul municipiului Reghin pentru acest mandat.

Vă doresc multă sănătate, putere de lucru. Sunteţi un om tânăr, capabil. Aveţi patru ani experienţă de consilier local aşa că spor la muncă şi la cât mai multe rezultate. Vreau să specific că ne dorim ca PNL-ul să fie un partener şi nu opoziţie. Dacă se poate, acest lucru îl doresc şi din partea dumneavoastră. Sunt deschis şi vreau să vă întind o mână să facem echipă” a fost mesajul primarului Mark Endre, imediat după alegerea viceprimarului Dragoş Pui.

Vă mulţumesc pentru onoarea şi responsabilitatea pe care mi-aţi dat-o astăzi prin vot. Aşa cum foarte bine a precizat domnul primar, greul doar acum începe. Vom traversa o perioadă extrem de dificilă, atât din punct de vedere economic, cât şi din punct de vedere al proiectelor pentru municipiul nostru. Oraşul şi cetăţenii cred că au nevoie de o majoritate stabilă, matură şi responsabilă, care să ducă la bun sfârşit proiectele pe care cu toţii sper că ni le dorim pentru reghineni. În ceea ce priveşte afirmaţiile de la începutul şedinţei, cum că trebuie să ajungem în poziţie unii sau alţii, cred că sunt cât se poate de greşite. Cred că noi, aici, ca şi consilieri locali trebuie să lăsăm din acest moment politica deoparte, să facem echipă şi să-i reprezentăm cât de bine putem pe cei care ne-au dat votul şi care şi-au pus speranţele în noi. Motiv pentru care vă asigur că uşa mea de viceprimar va fi în permanenţă deschisă oricăruia dintre consilierii locali şi cetăţenilor municipiului Reghin. Sper să veniţi cu cât mai multe propuneri în folosul comunităţii şi pe care să le discutăm şi să le implementăm împreună. Îmi voi da toată silinţa să nu dezamăgesc şi să reuşim să modernizăm oraşul cu viteza şi cu proiectele pe care le aşteaptă cetăţenii” a declarat Dragoş Pui, noul viceprimar al municipiului Reghin.

 „Noi am terminat cu politica a doua zi după campanie şi suntem partenerii primăriei şi asta vrem să fim. Apelaţi cu încredere la serviciile noastre şi o să vedeţi că parteneriatul va fi bun pentru Reghin” a declarat consilierul Gabriel Toncean, după alegerea noului viceprimar.

După numirea în funcţie, noul viceprimar a fost felicitat de Doru Cătană, contracandidatul său la această funcţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*