VALENTINI FURNITURE SRL

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020
Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toţi
Obiectivul tematic 8: Promovarea unor locuri de muncă durabile și de calitate și sprijinirea mobilității lucrătorilor
Prioritatea de investiții 8.iii: Activități independente, antreprenoriat și înființare de întreprinderi, inclusiv a unor microîntreprinderi și a unor întreprinderi mici și mijlocii inovatoare
Obiectivul specific 3.7: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbană

Titlul proiectuluiD.A.C.I.A – Dezvoltarea Aptitudinilor,Competentelor si Initiativei ntreprenoriale!
Contract: POCU/82/3/7/105674

 

COMUNICAT DE PRESĂ

S.C. YMAC SABY COMPANY S.R.L. – Solicitant, în parteneriat cu :  Partener 1 – S.C. UNICSPORTS S.R.L., Partener 2 – S.C. FORMPROF SERVICII S.R.L., Partener 3 – Asociatia Patronilor și Meseriașilor din județul Cluj și Partener 4 – S.C. VECOM S.R.L. în cadrul proiectului „D.A.C.I.A-Dezvoltarea Aptitudinilor, Competențelor și Inițiativei Antreprenoriale!” – ID 105674,vă aduce la cunoștință faptul că în cadrul proiectului au fost inființate un număr de 90 de societăți non agricole, în zonele urbane ale Regiunii  Nord – Vest.

Una din societățile inființate este:

VALENTINI FURNITURE SRL – este un  business înființat în cadrul proiectului. Societatea este  înregistrată în Registrul Comerțului în anul 2019, având principalul obiect de activitate 3109 – Fabricarea de mobilă. Această clasă CAEN include: fabricarea de canapele, canapele extensibile si fotolii; fabricarea de scaune si bănci pentru grădină; fabricarea de mobilier pentru dormitoare, sufragerii, grădini etc și fabricarea de carcase pentru mașini de cusut, televizoare etc. Această clasa include de asemenea: finisarea scaunelor și băncilor, cum ar fi tapițarea și finisarea mobilierului cum ar fi: vopsirea, lăcuirea și tapitarea. Din aceasta clasa CAEN, firma noastră și-a axat atenția asupra fabricării de mobilier pentru dormitoare și sufragerii din lemn masiv, mdf (mat sau lucios) și pal melaminat (mat sau lucios) pe considerentul că acest domeniu de activitate se află într-o creștere continuă, cerera pentru mobilă fabricată la comandă fiind una foarte ridicată.
În oferta noastră puteti găsi următoarele piese de mobilier:

Mobilier pentru dormitor:

– Paturi – in funcție de nevoile clienților, aceștia pot opta pentru un dormitor simplu pentru o singură pesoană, (fix sau rabatabil) sau pentru un dormitor dublu (fix sau rabatabil). Dimensiunea dormitorului, materialul utilizat și culoarea acestuia este la opțiunea clientului.
– Dulapuri – firma noastră vă pune la dipoziție o gamă variată de dulapuri cu diverse stiluri, dimensiuni și forme. De exemplu, clienții pot opta pentru un dulap simplu, cu o singură ușă sau unul cu două uși, sertare și oglindă. Unele dulapuri au uși obișnuite, in vreme ce altele au uși glisante.
– Noptiere – noptierele sau dulăpioarele sunt utile, deoarece pe ele se pot așeza diverse obiecte, precum un pahar cu apă, o carte bună și ceasul deșteptător. Firma noastră pune la dipoziție o varietate de noptiere pentru dormitor la diferite dimensiuni și culori. Culoarea și modelul noptierei care se potrivesc cel mai bine în dormitor rămân în totalitate la alegerea clienților.
astra pune la dipozitia clientilor biblioteci, etajere si separatoare de camera intr-o varietate de modele si dimensiuni. Piesele de mobilier pentru living sunt foarte utile in depozitarea obiectelor mici. Bibliotecile si etajerele noastre vin intr-o varietate de dimensiuni, modele si culor din care clientii nostri pot alege.

Mobilier pentru living:

– Dulapuri – firma noastră vă pune la dipoziție o gamă variată de dulapuri pentru living sau sufragerie realizate pe baza unor diverse stiluri, dimensiuni culori și forme.

– Mese de sufragerie – societatea furnizează clienților mese de diferite dimensiuni și forme, realizate in funcție de preferințele clienților.

Toate produsele pe care le realizăm pot fi confectionate din Pal melaminat, MDF sau Lemn masiv, in funcție de opțiunea clientului. De asemenea, in funcție de preferințe, se poate opta și pentru un mix din aceste elemente. Fitingurile și elementele de legătură ale pieselor de mobilier sunt realizate din profile metalice sau din aliaje specifice, pentru a ne asigura de durabilitate și de un înalt nivel de calitate pentru prețul plătit.

Societatea noastră se adresează persoanelor fizice și persoanelor juridice din municipiul Cluj Napoca și ne puteți contacta pentru oferte personalizate la numărul de telefon -0755-519514

Proiectul ”D.A.C.I.A – Dezvoltarea Aptitudinilor,Competentelor si Initiativei Antreprenoriale!” are ca OBIECTIV GENERAL dezvoltarea competențelor antreprenoriale a 750 persoane care doresc să dezvolte o activitate independentă, precum și subvenționarea a 90 de planuri de afaceri în vederea creșterii ocupării persoanelor din regiunea Nord-Vest prin susținerea inființării întreprinderilor cu profil nonagricol în zonele urbane ale regiunii pe perioada proiectului

  • Valoarea totală eligibilă a proiectului: 22.285.247,81 lei;
  • Valoarea eligibilă nerambursabilă din FSE: 18.746.229,72 lei
  • Valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul naţional: 3.308.158,19 lei;
  • Valoarea cofinanţării: 230.859,90 lei

Persoană de contact:
Luca Dorin Viorel – Manager proiect
telefon 0770.102.678
e-mail: dacia@ymac-company.ro
https://www.facebook.com/Proiect Start-up Plus DACIA

dacia proiect octombrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*