146 de persoane private de libertate şi-au exercitat dreptul la vot

Ca urmare a dispunerii tuturor măsurilor organizatorice necesare pentru asigurarea desfăşurării în condiții optime a procesului de vot în cadrul alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din anul 2020, Penitenciarul Târgu Mureș  a finalizat activitatea de votare, fără a fi înregistrate incidente sau manifestări de natură a perturba procesul electoral.

Astfel, din cele 285 de persoane private de libertate aflate în custodiate, 155 de persoane private de libertate cu drept de vot și-au exprimat în scris intenția de a vota. Dintre acestea un număr de 146 de persoane private de libertate și-au exercitat, în data de  06.12.2020, dreptul de vot în cadrul alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din anul 2020.

Menţionăm că activităţile specifice s-au derulat cu respectarea măsurilor de protecţie impuse în actualul context epidemiologic. Persoanele implicate în procesul de vot (reprezentanţi ai secţiilor de votare, poliţişti de penitenciare, persoane private de libertate) au fost supuse triajului epidemiologic, au purtat echipamentul de protecţie respiratorie şi au urmat indicaţiile de distanţare în interacţiune.” se arată într-un comunicat de presă transmis de reprezentanţii Penitenciarului Târgu Mureș.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*