Dumitriţa Gliga „Vreau să ofer o speranţă celor dezamăgiţi”

Dumitriţa Gliga, candidatul Partidului Social Democrat la funcţia de deputat a declarat la ieşirea din secţia de votare că a votat pentru „echipa care crede în performanţă, care ridică experienţa la nivel de excelenţă şi care pune sănătatea oamenilor pe primul plan. Am votat pentru că eu cred într-o politică performantă şi vreau să ofer o speranţă celor dezamăgiţi şi de ce nu pentru un potenţia exemplu generaţiei tinere. Îmi doresc foarte mul ca judeţul Mureş să fie mereu pe lista de priorităţi la nivel naţional. Cred că toate localităţile din judeţul Mureş au un farmec aparte şi trebuie să îmi pun experienţa acumulată până acum într-un singur scop: creşterea calităţii vieţii locuitorilor judeţului Mureş.

De asemenea îmi doresc foarte mult ca pe plan internaţional să lupt pentru o promovare corectă a României şi a tradiţiilor noastre peste tot în lume.

Sperăm ca la nivel naţional să fim partidul situat pe primul loc pentru a avea un cuvânt de spus în formarea noului Guvern şi apoi cred că fiecare se va lupta în primul rând pentru judeţul care l-a trimis în Parlament şi pe care-l reprezintă”

IMG_20201206_090204

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*