DAMAR MITILEMN SRL – Fabricuța de jucării

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020
Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toţi
Obiectivul tematic 8: Promovarea unor locuri de muncă durabile și de calitate și sprijinirea mobilității lucrătorilor
Prioritatea de investiții 8.iii: Activități independente, antreprenoriat și înființare de întreprinderi, inclusiv a unor microîntreprinderi și a unor întreprinderi mici și mijlocii inovatoare
Obiectivul specific 3.7: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbană

Titlul proiectuluiD.A.C.I.A – Dezvoltarea Aptitudinilor,Competentelor si Initiativei ntreprenoriale!
Contract: POCU/82/3/7/105674

COMUNICAT DE PRESĂ

S.C. YMAC SABY COMPANY S.R.L. – Solicitant, în parteneriat cu :  Partener 1 – S.C. UNICSPORTS S.R.L., Partener 2 – S.C. FORMPROF SERVICII S.R.L., Partener 3 – Asociatia Patronilor și Meseriașilor din județul Cluj și Partener 4 – S.C. VECOM S.R.L. în cadrul proiectului „D.A.C.I.A-Dezvoltarea Aptitudinilor, Competențelor și Inițiativei Antreprenoriale!” – ID 105674,vă aduce la cunoștință faptul că în cadrul proiectului au fost inființate un număr de 90 de societăți non agricole, în zonele urbane ale Regiunii  Nord – Vest.

Una din societățile inființate este:
DAMAR MITILEMN SRL – Fabricuța de jucării  realizează jucării din lemn, care  dezvoltă creativitatea, dexteritatea, motricitatea și imaginația copiilor. Siguranța în utilizare a jucăriilor este factorul determinant în crearea designului jucăriilor și apoi în realizarea lor. Astfel, designul jucăriilor și procesul de realizare are în vedere eliminarea marginilor tăioase sau ascuțite, dimensiunea orificiilor se  face astfel încît să se evite blocarea degetelor, se evită dimensiunile mici ale părților componente, evitarea șnururilor, etc.Siguranța în utilizarea a jucăriilor este realizată și prin tehnologiile de colorare a (mai ales pentru cele destinate grupei de vârstă 6 luni- 18 luni). Pentru protecția și finisajul jucăriei se utilizează uleiuri vegetale – de exemplu ulei de măsline sau lacuri de protecție pe bază de apă.Lacurile și vopselele folosite sunt pe bază de apă, special destinate produselor pentru copii, în același timp obținem și un impact redus asupra mediului.Jucăriile sunt realizate din cherestea de diferite esențe, în principal fag, brad, frasin, paltin, materiale 100% reciclabile. Deșeurile rezultate în urma procesului de producție sunt predate societăților comerciale pentru valorificare ca material de foc (brichete).
Produsele noastre sunt destinate copiilor cu vârste cuprinse între 6 luni și 6 ani, segmentate pe categorii de vârstă.
Făbricuța de Jucării  produce jucării pe care fiecare copil  și le dorește, iar părinții să fie încântați să le cumpere.

Proiectul ”D.A.C.I.A – Dezvoltarea Aptitudinilor,Competentelor si Initiativei Antreprenoriale!” are ca OBIECTIV GENERAL dezvoltarea competențelor antreprenoriale a 750 persoane care doresc să dezvolte o activitate independentă, precum și subvenționarea a 90 de planuri de afaceri în vederea creșterii ocupării persoanelor din regiunea Nord-Vest prin susținerea inființării întreprinderilor cu profil nonagricol în zonele urbane ale regiunii pe perioada proiectului

  • Valoarea totală eligibilă a proiectului: 22.285.247,81 lei;
  • Valoarea eligibilă nerambursabilă din FSE: 18.746.229,72 lei
  • Valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul naţional: 3.308.158,19 lei;
  • Valoarea cofinanţării: 230.859,90 lei

Persoană de contact:
Luca Dorin Viorel – Manager proiect
telefon 0770.102.678
e-mail: dacia@ymac-company.ro
https://www.facebook.com/Proiect Start-up Plus DACIA

dacia proiect octombrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*