Sprijin din județul Mureș pentru Spitalul de Urgență din Piatra Neamț

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a convocat, în cursul dimineții de duminică, o ședință la care au participat managerii spitalelor din municipiul Târgu Mureș, precum și conducerile Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Horea” al județului Mureș și Direcției de Sănătate Publică a județului Mureș. 

În cadrul ședinței, s-a stabilit modalitatea de sprijin pe care județul Mureș o poate oferi, în urma tragediei de la Piatra Neamț.
Unitățile sanitare din județul Mureș vin în sprijinul Spitalului Județean din Piatra Neamț cu paturi ATI, ventilatoare, monitoare și injectomate. De asemenea, spitalele din județul Mureș pot prelua de la Piatra Neamț pacienți COVID, dar și non-COVID, cu alte patologii.

Am transmis prefectului județului Neamț sprijinul nostru. În măsura în care ne va fi solicitat ajutorul, suntem pregătiți să acționăm de îndată, cu aparatură medicală, personal de specialitate și asistență în tratamentul pacienților”, a declarat Mara Togănel.
Prefectul județului Mureș transmite condoleanțe familiilor greu încercate și este alături de personalul medical afectat de tragedie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*