Serviciu Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor la Ibanesti

Luni, 9 noiembrie, și-a început activitatea Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor (S.P.C.L.E.P.) Ibănești.

Cu această ocazie, s-au primit și primele solicitări pentru eliberarea actelor de identitate. Rafila Man este prima persoană din Ibănești care va avea carte de identitate emisă de S.P.C.L.E.P Ibănești.

”Serviciul a fost pregătit de funcționare încă de acum câteva luni. Primăria Ibănești a făcut toate investițiile necesare și personalul a urmat cursurile de specializare, dar perioada de pandemie ne-a împiedicat să îl inaugurăm, fiind nevoie de deplasarea în teritoriu a unor reprezentanți ai instituțiilor județene abilitate. Chiar și în aceste condiții, am reușit să îl deschidem, de luni preluăm cereri de la locuitori, iar la sfârșitul săptămânii vor fi eliberate primele cărți de identitate. Locuitorii comunei nu se vor mai pune pe drumuri, lucru de altfel nerecomandat în această perioadă, nu se vor mai deplasa la Reghin pentru eliberarea actelor de identitate, ci le vor putea face acasă, în Ibănești”, declară Dan Vasile-Dumitru, primarul comunei Ibănești.

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Ibănești deservește locuitori din zece sate, care aparțin de comuna Ibănești. Pentru informații și programări, numărul de telefon al serviciului este 0265.538.423.

124578464_2683164631901281_1954684122362728743_o

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*