Ibăneştiul şi-a ales viceprimarul

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local al Comunei Ibănești desfăşurată în data de 9 noiembrie, Marius Gliga, a fost reales în funcția de viceprimar al comunei.

Doresc să le mulțumesc cetățenilor comunei Ibănești pentru votul acordat la alegerile locale din 27 septembrie, domnului primar Dan Vasile Dumitru pentru propunerea făcută la funcția de viceprimar al comunei Ibănești, precum și colegilor consilieri locali din partea PSD pentru votul acordat.

Totodata doresc să asigur cetățenii comunei Ibănești de implicarea mea în rezolvarea problemelor comunității și îmi voi folosi priceperea și experiența mea pentru binele comunei Ibănești.

Avem de continuat proiecte importante pentru comună. Altele noi vor începe. Întotdeauna este loc de mai bine. Asigur locuitorii comunei Ibănești de totala mea implicare și dedicare, că voi fi alături și pentru ei, că îmi voi folosi întreaga pricepere și experiență pentru binele comunității noastre” este mesajul viceprimarului comunei Ibănești, Marius Gliga.

 

marius gliga

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*